0

Trygt kjøp av bruktbil hos Møller forhandler?

spurt 2017-06-01 21:56:13 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei,

I August 2015 kjøpte jeg en Audi A4 Allroad 2,0 tdi hos Møller Minde i Bergen. Under samtale med selger stilte jeg spørsmål til om jeg kunne risikere at bilen ikke oppnådde normal motortemperatur om vinteren da denne bilen ikke var utstyrt dieselvarmer? Selger svarte da at det har ikke motorene til Audi problemer med.

Det har i ettertid vist seg at det er ganske langt frå sannheten.

En tur på 3 mil i -10 grader oppnår motor ein temperatur på ca. 50 garder.

Jeg har flere ganger klaget på dette, men har bl.a. fått som svar tilbake at nyere dieselbiler produserer så lite varme at dei har problemer med å oppnå 90 grader. Akkurat det motsatte av det selger sa under samtale.

Er dette en korrekt måte av en merkeforhandler å selge bruktbil til over 500 000 ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-06-02 12:17:29 +0200

Heisann! En liten og fattig trøst er at du ikke er alene om å oppleve dette.

Det er riktig som du har hørt, og kanskje visste allerede på kjøpstidspunktet også (?) – nemlig at en del moderne dieselbiler sliter med nettopp god varme på kalde dager.

Det visste nok selgeren også. Slik sett er det jo ikke korrekt. På den annen side; hvor mange biler tror du han hadde sagt om han svarte: Her kommer du til å fryse som ei katte?

Her var nok provisjonen viktigere v enn den absolutte sannheten fra selgernes side. Det er jo faktisk ikke greit.

Han burde nok på en litt skånsom og diplomatisk måte klart å overbevise deg om at det te avr noe du kunne leve med, noen få dager i året. Det er jo ikke ofte så kalt i Bergen.

Om du som kjøper hadde misstanke om dette ved kjøpstidspunktet, så hadde et kjapt Google-søk fort avslørt sannheten for deg her. Dette er noe vi har skrevet om mange ganger her på Broom.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar