0

anmelde bilverksted for grov drapsforsøk erstatning

spurt 2017-05-19 14:54:02 +0200

anonym bruker

Anonym

hei Benny har hatt det for jævlig etter en sammenstøt med en stor stein med vår bil grunnet Toyota skadesenter lier. kort sagt leverte bilen 27 mars inn til Toyota skadesenter fikk telefon kl 13.30 onsdag 12 april om at bilen måtte hentes den var klar. har ikke fått noe info eller hatt noe kontakt med noen etter at vi leverte fra oss bilen 27 mars og eneste vi snakket om da var leiebil. når min kona skulle ta imot nøklene til vår bil på lier skadesenter så sa kundebehandler at venstre fjær foran var knekt men at det var trygt å kjøre. hun spurte også om det var trygt å kjøre. ja sa vedkommende. etter å ha kjørt 2-300 m så eksploderte dekket. da var jo skadesenteret stengt også siden kl ble over 14.00. har også andre problemstillinger ang reparasjonen men dette er det verste. hvordan skal jeg anmelde det verkstedet? hva skulle jeg gjort hvis det hadde skjedd noe veldig alvorlig utpå veien. har klaget men de bare beklager og ingenting annet.hjelp meg kan sende alt info bilder +++

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-05-22 18:27:53 +0200

Hei. Den tekniske vurderingen vil jeg ikke påta meg å overprøve. Du sier heller ikke noe om det var fjæren som var årsak til punkteringen. Det er klart at en må kunne forvente at et profesjonelt verksted gir opplysninger som er til å stole på, selv om enkelte vurderingen kan være vanskelige og skjønnsmessige. Med den informasjonen jeg har, kan jeg bare råde deg til å ta hele saken opp skriftlig med verkstedet og få et skriftlig svar fra dem. Da er det bedre mulighet til å kunne vurdere om verkstedet har opptrådt klanderverdig. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar