0

Burde jeg kjøpe en BMW X3 diesel nå?

spurt 2017-05-10 11:43:19 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, har lenge hatt lyst på ny 4x4 familiebil og bruktmarkedet finn.no nærmest flommer nå over av gode tilbud . Har lenge fulgt med på BMW X3 og Audi Q5 på finn.no, men lurer på om jeg burde stå over og heller vente litt da flere skriver om "at dieselbilen skal dø". "Ikke kjøp diesel nå" Hvis jeg kjøper f.eks. en BMW X3 fra 2011/12 nå til + - 320-350.000.- nå, må jeg da regne med et skikkelig verditap innen 1-2 år? Burde jeg i tilfelle kjøpe en importert BMW X3 med 3 liters motor i stedet for en "norsk 2 liter" som er litt dyrere slik at den blir lettere å selge den senere? Tror du en 3 liter holder seg bedre enn en 2 liter som det er veldig mange av på finn.no? -eller burde jeg rett og slett kjøre den gamle bilen min litt til å se hva som skjer? :-) Hva burde jeg gjøre? Håper på raskt svar da jeg ser på biler i disse dager 

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-05-10 12:42:10 +0200

Ingen grunn til å droppe dieselmotor og å få dieselpanikk.

På en litt eldre bil har det ikke så mye å si som på helt nye. Jeg vurderer en 3-liter bensin som mye mer ukurant enn 2-liter diesel i alle fall.

Det er jo fortsatt noen fordeler med diesel. Den er både billigere i innkjøp og ligger godt under i forbruk også.

Som du sier det ligger mange biler til salgs og jeg tror du kan gjøre gode kjøp her. Så kjøp deg X3 diesel er mitt råd.

Sørg for å lete opp en fin og velholdt bil i god stand og med komplett servicehistorikk. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar