0

Audi A4 Høyt oljeforbruk

spurt 2017-05-08 08:33:52 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Har sett på en audi a4 på finn. Denne er satt ned til en litt billigere pris pga høyt oljeforbruk. Leste litt om audier som bruker mye olje å denne er en av di. Dette er en flott bil men dette er det eneste problemet! Så mitt spørsmål er, er dette enda ett bra kjøp eller vil dette innebære en høy regning fra verskted? Vil det bli veldig dyrt med å fylle olje hele tiden? Er dette ett veldig stort problem? Mvh Haakon

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-05-08 12:30:21 +0200

Mitt råd her er å styre unna - i alle fall så lenge du ikke vet hva det koster å fikse problemet og kalkulerer det inn i budsjettet ditt.

Skal du kjøpe denne MÅ du sjekke NØYE med merkeverksted hav utbedring koster først. Disse bilene kan bruke noe helt vanvittig med olje ... Og det er etter min mening en feil som ikke skal være der. I mitt hode er det her en "ødelagt" bil du vurderer å kjøpe... Og som du vet, så er ofte ikke det så smart og kan fort føre med seg problemer og frustrasjoner.

Oljeforbruket kan være så høyt at det går ut over andre ting. Det kan ødelegge dysespisser i innsprøytingen, det kan tette katalysatoren og EGR-ventiler etc. Altså kostbare følgeskader.

Derfor mener jeg at bilen må repareres og ikke brukes som den er nå.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar