0

Garanti fra forhandler

spurt 2017-04-29 12:55:27 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, har kjøpt bruktbil med garanti fra Autoconcept gjennom forhandler. Etter kort tid oppstod det problemer f.eks. intervall på vindusvisker virker ikke (dette virket kanskje ikke ved kjøp), får alarm på partikkelfilteret. Hvordan er det med feil som ikke dekkes av garantien fra Autoconcept. Har forhandler noen garanti forpliktelser hvis Autoconcepts garanti ikke gjelder?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-05-03 09:46:31 +0200

Hei. Du skriver ikke noe om bilens alder. Hva garantien omfatter er også uklart for meg, men det foreligger vel noe skriftlig om det. Hva forhandler måtte bære av ansvar skal normalt følge av avtalen dere har. Ellers kan forbrukerkjøpsloven komme til anvendelse med sine reklamasjonsregler, men igjen jeg mangler tilstrekkelig informasjon om alder og tidspunkter for å kunne si noe om det. I alle fall er det første du må gjøre er å ta det opp med forhandleren og få hans reaksjon. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar