0

Hvilke rettigheter har man på et verksted?

spurt 2017-04-21 12:47:21 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Vi alle har vært på verksted med bilen og fått en litt høyere regning enn forventet. Hvilke rettigheter har man mot en for høy regning? Kan man klage eller nekte å betale?

Var nylig på verksted med bilen min og spurte dem om jeg kunne få prisen på en service og en rar "ulyd" framme med venstre forhjul. Var klossene og skivene som var slitt, derfor denne ulyden.

Kundemottaket tok bilen min inn og de skulle ringe meg opp seinere på dagen for å gi meg pristilbud noe jeg hadde spurt om både i mailen min og når jeg ankom verkstedet den morgenen. Jeg purret på dem 2 ganger skriftlig og 2 ganger muntlig uten svar. Seinere på dagen ble jeg oppringt og fortalt at summen var 10.500kr, noe jeg ikke hadde godtatt om jeg hadde vist dette på forhånd.

Kan jeg la hver å betale, evt. sende klageskjema? Har vært i kontakt med verkstedet og sakt at dette er en uaktuell sum og at jeg ikke godtar dette. Bilen min står der enda da jeg har fått lånebil av dem i mellomtiden.

Håper på raskt svar! Mvh Frustrert Bileier

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-04-24 12:43:01 +0200

Hei du! Verksteder er kostbare greier - så jeg forstår din frustrasjon.

Det er også veldig dårlig - rent ut amatørmessig - av dem og ikke gi deg en forhåndspris om du har både bedt om og purret på dette flere ganger.

Når det er sagt så er (uten at jeg vet hvilken bil og type du har) 10.000 veldig mye for en service og nye skiver / klosser.

Men her synes jeg de bør gi deg en god rabatt i og med at du ikke fikk forhåndsprisen som du bad om. Det må da også være billigere for dem enn å gi deg en låne bil.

Jeg synes du burde få avsag på ett par tusen kroner her. Det bør også du være fornøyd med. Du får ta deg en tur innom den for en prat. Rolig og saklig - kort og konkret. Det funker alltid bedre enn å bli sint.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar