0

tester på omprogramerte tiguan

spurt 2017-04-19 22:26:21 +0200

Hei

Har du noen tester og resultat på forbruk etter om programmering av tiguan . Min gikk opp fra ca 0,5 til 0,63 på lang kjøring og på småkjøring fra 0,62 til 0,89. Er ikke samme trekk kraft i bilen og ikke samme akselerasjon heller .

På forhån takk

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-04-24 12:28:54 +0200

Nei - det har jeg dessverre ikke sett om eller vært bote i på noen måte. Dette skulle være nøye testet og utprøvd før de satte i gang en oppgradering. VW hadde ikke noe valg her. Dette MÅTTE bare funke - koste hva det koste ville.

Jeg har heller ikke hørt om liknende tilfeller som det du referer til og det er mange biler som har blitt omprogramert nå.

Kan det være at bilen din faktisk var chiptunet - før den var oppgradert? Det høres nesten slik ut. Det minner misstenkelig om det jeg selv opplevde med en Audi A3 2,0 TDI jeg hadde for noen år siden.

Før jeg solgte den la jeg inn bilen originale programvare igjen (etter kjøpers ønske) Forbruket gikk opp og bilen virket treg - akkurat som du opplever med din Tiguan.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger