0

Skal kjøpe Audi A5

spurt 2017-03-29 12:48:40 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei,

Har gått å ventet på den rette A5'en i flere måneder nå. Sett mye på Finn.no, men har ikke funnet rette bilen. Har for det meste sett på biler under 100 000 km, 5 seter, quatro, fra 2011 og pris opp til 400 000kr. Etter over 3mnd med leting er det fortsatt ingenting som har innfridd disse kriteriene. Snakket med en forhandler som mente at det kunne bli litt mer håp når årets A5 kommer i salg og folk skal bytte inn sine gamle biler. Er det vits å vente på dette skal skje? Føler A5 er utrolig overpriset! Har i det siste sett mer forhjulsdrift istedet for quatro versjonen og ser en pris forskjell på nesten 100 000kr i enkelte tilfeller. Er det rett og slett quatro som drar opp prisen så mye generelt eller er dette mest for vintersesongen? Er litt mindre motor på de fleste med forhjul, men finner også mange med 2.0 tdi i denne klassen. Har sett vekk fra alt som har 2.0 TFSI pga alle problemene med denne motoren.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-03-29 12:55:49 +0100

Hei!

Audi A5 er veldig populære biler - og det holder prisene høye i alle fall på "riktig utstyrte" biler som du venter på.

Smart å styre unna bensinmotoren her også, om man ikke har eget oljelager i kjelleren ;-) Jeg synes den kler 2,0 TDI-motoren godt. Forbruket er lavt, man har mye moment på lave turtall og diesel er billigere enn bensin fortsatt.

Man kan uten tvil gjøre smarte kjøp om man ikke må ha firehjulsdrift.

Lykke til med biljakt! Plutselig dukker drømmebilen opp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger