0

spjeldhus til renault clio 2

spurt 2017-03-28 21:37:02 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei jeg har et dilemma. Har en renault med et spjeldhus som er noe feil på. Har sjekket over alt etter dette spjeldhuset, men det er ikke å får tak i noen plass. Ikke orginalt fra renault heller. Dem sier at varen er utgått. vet du om det finnes spjeldhus som tilsvarer det orginale som står i bilen eller må det være samme delenummer som står på spjeldhuset. mvh Ronny

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-03-29 13:08:25 +0100

Utgått??? Nei - det kan da ikke være mulig??? Dette er jo en kjent feil på disse bilene.

Det går jo titusenvis av slike biler i Europa. Her ville jeg sjekket en ekstra gang evt. hos en annen forhandler. Eller tatt kontakt direkte med teknisk avdeling hos importøren for å få råd.

Her må du bare stå på og ikke gi deg... Om det virkelig er utgått på en såpass ny bil så skjønner jeg hvorfor Renault sliter med markedsandelene sine (Utenom på elbilen) Det holder rett og slett ikke...

Alternativet er å finne et brukt. Om delenummer må være helt likt tør jeg ikke si. Jeg kjenner ikke disse bilene godt nok til det.

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger