0

Ulyd i bilen

spurt 2017-03-27 12:43:50 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Har akkurat kjøpt en Mitsubishi Carisma 1.8l 1999 modell. Når bilen står i ro og clutchen holdes inne går bilen veldig stille, men når den står i fri og clutchen slippes ut kommer det litt mer lyd. Den bråker litt mer. Hva kan dette være? Og hva tror du det vil koste å reparere dette om det skulle være clutchen? Og til slutt, hvilke rettigheter har man ved bruktbilkjøp ved en så gammel bil? Kjøpte den for bare to uker siden, og selger sa at bilen var i teknisk veldig god stand.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-03-27 13:03:52 +0200

Dette er nok lagerlyd fra enten utløserlager på clutcen eller et lager i selve girkassa vil jeg tro. Vanskelig å si uten å ha hørt lyden.

Clutchbytte koster ca 7 - 8000 kroner gjetter jeg på. Om det bare et litt lyd er det neppe noe å bry seg om i det hele tatt. Du har tross alt kjøpt en snart 20 år gammel bil. Bråker det noe hel jæ ::: så er det jo noe annet.

Vedr. rettigheter så kommer det an på flere ting. Bla om lyden var der når du kjøpe bilen, hvor alvorlig dette er og du kjøpe den privat eller hos en forhandler etc.

Om bilen ikke var der når du kjøpe bilen og du har kjøpt den privat, stiller du svakt. Var lyden der og du kjøpe hos en forhandler ville jeg tatt turen innom igjen for å forhøre meg litt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar