0

Tips ved kjøp av V70

spurt 2017-03-23 21:52:26 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny !! Har lyst til å kjøpe meg en V70 D5 mod. 2002-2008 og lurer på om det er noen feller ved dem jeg bør passe meg for. Har hørt at automat kassene og noe med varme spjeld på enkelte motor typer kan være et problem. Håper du har noen gode tips til meg. Mvh. Jan Erik Haallman

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-03-24 13:00:09 +0100

Det som er viktig å sjekke litt ekstra nøye på litt eldre V70 er forstillingen, Den er en svakhet, så sjekk nøye alle kuler og ledd, samt lenkarmer og hjullagre.

Bremser bør uansett ses litt nøye over. Spjeldhuset er som du er inne på en annen svakhet. Hvis bilen rykker, napper og ikke går som den skal, så ligger trolig feilen her i elektronikk som ikke fungerer som den skal.

Girkassa kan være en svakhet (automat). Sjekk at den girer som den skal og at olje på denne er rød og finj og ikke luket svidd / er brun. Gjør den det er det ferde på ferde...

Disse bilen har også hatt litt generelle el.problemer. Så sjekk nøye at alt fungerer før kjøp. Låsen til bakluka er en annen svakhet.

Sjekk for oljelekkasje under motoren også. Om det lekker mellom motor og girkasse (ikke uvanlig) sp er dette en relativt kostbar reparasjon.

Selvfølgelig bør bilen har god servicehistorikk. Gjerne eierhistorikk også.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger