0

Nissan Qashqai(2014-2017)Turbo og rust problemer

spurt 2017-03-06 12:02:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Vi prøver igjen.

Jeg vuderer å kjøpe en Nissan Qashqai men er veldig skeptisk til å kjøpe en bil med en turbomotor. Har lest tidligere mange negative ting om turbomotorer, levetid på Turboen og levetid på motor med en turbo.. Har og blitt fortalt at det kan være et veldigt stort oljeforbruk med en slik motor. Er alt dette negative som kommer frem med en turbomotor riktig eller var det bare slik med eldre turbomotorer.

Jeg skal kjøpe en ny bil og vil gjerne kjøpe en SUV denne gangen. Valget av Nissan Qashqai kommer av at dette var en bra bil å kjøre og så er den den rimeligte i denne katogorien.

Takke på forhånd for et godt og utdypendes svar :-) Frank

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-03-06 12:11:28 +0200

Heisann. Tror ikke du skal bekymre deg så mye for turbo-motorer. Dret du refererer til her hører mer hjemme på 70 og 80-tallet, enn i nåtid.

Selvfølgelig kan en turbo fortsatt havarere, med kostbare reparasjoner som følge. Men både det med oljeforbruk og økt motorslitasje er lite eller ikke noe å tenke på. Det er stort sett en saga blott.

Man får jo snart ikke kjøp nyere bil uten turbo mer.

Er ikke redd for å anbefale Qashqai - det er generelt gode biler.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-10-23 11:22:26 +0200

Hei.Hei. Har en Qashqai 2088 model, gått nå 150000 km.. Bilen ble kjøpt ny, er understellsbehandling. X f3, fulgt alt av service og hatt reparasjoner på alt fra bæresele, bru, masse dyre reparasjoner. Nå er det bakre oppheng , påpekt i 2018, som ikke blir EU godkjent, samt igjen bærekuler/bru.. Med tanke på km. stand og model så lurer jeg på om dette er noe som burde gå under garanti/ eller dekkes av Nissan. Bilen har vært gjennomført med dårlige deler. Takknemlig for svar

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar