0

Opel og PSA

spurt 2017-03-03 12:11:41 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny

Jeg har nettopp gjort noe jeg aldri har gjort før. Jeg har bestilt meg helt splitter ny bil. Har bare kjøpt brukt tidligere. Og ikke bare har jeg kjøpt ny bil, jeg har kjøpt den usett. Noe som gjør det ekstra skummelt. Det dreier seg altså om den nye elbil-bomben, Opel Ampera E. Jeg grugleder meg!

Nå leser jeg at PSA vurderer å kjøpe Opel fra GM, og da kommer det selvsagt frem noen spørsmål.

Dersom Opel går inn i PSA, hva skjer da med Opels elbil-satsing generelt, og Ampera E spesielt? For det er vel slik at Ampera E egentlig er en Chevrolet Bolt, er det ikke så? Har du noen tanker om hvordan dette kan påvirke produksjon og annenhåndspriser på sikt? Er det noe jeg, som nybilkjøper bør tenke på, eller skal jeg bare fortsette å glede meg til jeg etter laaaang ventetid får min første nye bil?

Med spent hilsen Jan-Erik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-03-03 12:32:47 +0100

Hei Jan Erik! Jeg tror ikke at PSAs mulige overtagelse vil ha noe verdens ting å si hverken for deg eller din nye bil. Legg alle bekymringer til siden og gled deg. Du får en flott bil!

Jeg har fulgt nye Ampera-e ganske tett og har blant annet vært to turer i USA. Først fo å se den og produksjonen og så for prøvekjøring for bare 2 - 3 uker siden. Ja den bygger på Bolt - uten at det er noe negativt.

Om PSA ovetrar Opel så vil dette påvirke kommende modeller. Opel har en del spennende planer for framtiden, men taper penger per i dag. PSA trenger nok også noen å samarbeide med.

Jeg er nok redd for at vi (dessverre) går inn i en framtid med flere koalisjoner og også at noen bilmerker vil bli nedlagt de neste årene. Så her gjelder det å finne gode samarbeidspartnere og tenke smart. Det er en tøff og krevende bransje.

Legger ved noen linker til deg - så du har litt lesestoff mens du venter på nybilen - som jeg forøvrig gratulerer så mye med! Den er et smart og riktig valg!

http://www.tv2.no/a/8907599/

http://www.tv2.no/a/8791084/

http://www.tv2.no/broom/8790998/

http://www.tv2.no/broom/8790732/

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2017-03-03 12:11:41 +0100

Sett: 101 ganger

Sist oppdatert: Mar 03 '17

Antall visninger