0

Liten bil med god plass?

spurt 2017-03-01 13:00:53 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg er på utkikk etter en "konebil" som er så liten som mulig, men som rommer mye, som barneseter og vogn. Driftsikker og trygg, og med makspris på ca 100 000,-. Har du noen tips til noen som aldri har kjøpt "ny" bil før, og som ikke helt vet hva man bør begynne å se etter? På forhånd takk for svar! Hilsen Christine

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-03-03 13:04:32 +0200

Hei Christine! Sjekk ut Honda Jazz, den er liten men utrolig romslig. Du må selvfølgelig prøve med barneseter ig vogn. Er det bagvogn det er snakk om så blir den kanskje liten...

Den får du til 100.000 kroner og under det. Det er også veldig driftsikre og gode biler! Et annet tips er Mazda 3. Litt større men gode biler det også.

Det som er viktig å sjekke når man kjøper bruktbil er service historikk. Altså at bilen har blitt godt og jevnlig tatt vare på. Be om å få se serviceboka og utskrift av siste EU-kontroll. Samt sjekk når neste service er og pris på denne.

Lykke til som bilkjøper!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar