0

Et spørsmål angående nye bmw x3. har kikket litt på denne og må si jeg liker det jeg ser. spørsmålet er bare om denne i likhet med forgjengeren kommer

spurt 2011-01-07 13:06:38 +0100

Et spørsmål angående nye BMW X3. Har kikket litt på denne og må si jeg liker det jeg ser. Spørsmålet er bare om denne i likhet med forgjengeren kommer til å få stempel som en konebil og litt sånn der "ikke råd til X5". Jeg tror kanskje X1 vil avhjelpe litt på det, men et par av kollegene mine mener at X3 ikke vil slippe unna det stempelet uansett. Hva mener du? Vet jeg sikkert er litt forfengelig nå men bilvalg er jo viktig valg! Mvh Fredrik.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-07 13:21:56 +0100

He he, dette var definitivt et litt annerledes spørsmål. Skal jeg gjette at du bor i enten Oslo vest eller Asker/Bærum? Jeg tror nok ikke denne problemstillingen er så veldig stor i noen andre kanter av landet enn dette.

Men ja, jeg vet også om folk som tenker sånn om BMW X3 uten at jeg kan si at jeg er helt enig i det. Det er jo temmelig umulig å spå hvordan andre folk vil tenke om en bil i framtiden, men min gjetning er nok at X3 vil ta et skritt opp også i denne målgruppa. Både fordi den er blitt større og mer eksklusiv - men også fordi designet nå har blitt litt mer "voksent" enn på forgjengeren. Det var mye større avstand mellom X3 og X5 da enn det er nå.

X1 har nok også tatt X3s plass som nummer to-bil hos enkelte.

Uansett håper jeg du gjør deg opp din egen mening om dette og kjøper den bilen DU har lyst på, det er nå engang mye viktigere enn hva andre måtte mene om den.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2011-01-07 13:06:38 +0100

Sett: 184 ganger

Sist oppdatert: Jan 07 '11