0

Grei bil til liten familie?

spurt 2017-02-20 06:33:34 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Hvordan er AUDI A5 som en liten familie bil, 2011-? Vi ser på automat utgaven, usikre om det bør være Diesel eller Bensin. Jeg hører at olje lekker i bensinmotorer (1,8l-2,0l) og at det kan bli en dyr affære. Samtidig er det stor usikkerhet i forhold til dieselbiler. Kan du ellers anbefale noe i denne prisklassen (opp mot 250.000,-) Helst større sedan med plass til en liten barnevogn. På forhånd takk og ha en strålende uke.

Med hilsen Paul.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-02-20 12:37:31 +0200

Jo da, en A5 kan fungere som en liten familiebil, men er neppe det mest frnuftige valget. En A4 Avant vil jo gi mer bil for samme penger - om du er glad i Audi. Men hver har sagt at man sakl være fornuftig hele tiden?

Bensin eller diesel blir en vurderingssak. En dal av bensinbilene drikker vanvittig mye olje og motorbytter er jæ #§¤* dyrt, mens diesel er litt politisk ukorrekt. I alle fall i Oslo, men ikke på landsbygda. Så det er en vurdering du selv må gjøre. Jeg hadde nok personlig gått for diesel...

Går du for en A5 så sjekk nøye før kjøp. Komplett servicehistorikk er viktig. Sjekk også bremser forstilling og hjuloppheng.

Vær også klar over at baksetet er strekt begrenset. Når barna blir litt større blir det ofte for trangt. Sjekk også om barneseter (om det er aktuelt) får plass uten å skyve forsetene helt fram - som kan gi ubehagelig sittestilling.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar