0

Benny kan du svare meg på et spørsmål som er ganske viktig for meg akkurat nå. vi skal bytte bil før jul er planen og ser egentlig på fornuftige stas

spurt 2010-11-22 11:43:54 +0100

Hallo Benny kan du svare meg på et spørsmål som er ganske viktig for meg akkurat nå. Vi skal bytte bil før jul er planen og ser egentlig på fornuftige stasjonsvogner, Passat, Avensis, kanskje Octavia. Men som gammel BMW-fan smugkikker jeg også litt på brukte X3. Tenker egentlig å bruke maks 250 000 på "nybilen" men kan strekke oss til 300 000 "i verste fall" og da er det faktisk endel fine X3 å velge mellom. Spørsmålet er bare da om det vil være mye dyrere å ha en slik i forhold til for eksempel en Passat? Har to små og huslån og alt det der så økonomien tåler ikke de store smellene. Hva er ditt syn på dette?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-22 12:13:34 +0100

Heisann. Kjenner den følelsen der, gitt. Ikke rent sjelden jeg også har drømt å "strekke meg" litt ekstra ved bilkjøp og droppe å være så altfor fornuftig.

For å bruke Passat som eksempel på det fornuftige, er det klart at en X3 som regel - det finnes selvfølgelig unntak - nok vil være noe dyrere å eie. Men jeg tror ikke det bør være snakk om store forskjeller.

X3 har nemlig vært en bra bil helt siden den ble lansert. Du bør absolutt kjøpe med 2-liters diesel og kanskje ikke altfor mye fancy utstyr. Hvis/når det går i stykker, blir det nemlig fort dyrt.

Det er veldig vanskelig å sette opp noe detaljert regnestykke for dette, men har du råd til å kjøpe X3-en og vanlige reparasjoner ikke knekker øknonomien din, tror jeg ikke du tar noen stor risiko her.

Men i forhold til Passat vil X3 gjerne være eldre og ha gått mer enn til samme prisen. Derfor skal du bruke tid på å finne et godt eksemplar. Det er en absolutt forutsenting at alle servicer er fulgt, sjekk også at slitedeler er skiftet og at bilen ser bra ut, både inni og utenpå. Ta også en titt under, i tilfelle "din" X3-selger er av det lille fåtallet som har forsøkt seg utenfor veien med bilen.

Og til slutt: X3 er en bil som gir veldig mye kjøreglede. Det er jo også et viktig poeng når man skal handle bil. Dessuten er den ganske rommelig og har fin framkommelighet. Lykke til med valget!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2010-11-22 11:43:54 +0100

Sett: 166 ganger

Sist oppdatert: Nov 22 '10