Mange periodiske feil, lite hjelp fra Møller

spurt 2017-02-16 11:27:06 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny.

Jeg leaser en Passat GTE stv. som jeg fikk ny i juni 2016. Bruker bilen både privat og jobb. Den passer perfekt med at jeg kjører på støm til og fra jobb og har bensinmotoren når jeg skal på lengre turer. Med tanke på kjørekomfort og plass til 3 unger osv. er det en bra bil. MEN jeg har hatt utrolig mye problemer med bilen.

Det begynte med at bilen gikk i kollisjonsmodus mens jeg stod stille i bilkø og beltestrammerne strammet seg først en gang og så enda strammere en gang til. For å si det slikt det knaste i ribbena og jeg fikk ikke puste. Etter ca. 30 sekunder så slapp de igjen. Jeg han så klistret i setet at jeg ikke klarte å løsne beltet. Og hadde vondt i brystet i mange dager etterpå. Ga beskjed til forhandler Møller bil Stavanger om dette og etter en stund tok de bilen inn og skiftet beltene, og airbag. Kundemottaket sa at det var flaks at airbag ikke og ble utløst og lurte på hvorfor dette ikke var skjedd siden den gikk i full kollisjonsmodus? Fikk ikke opp noe varsel i forkant.

Varmeapparatet: Feil på varmeapparat, som gjorde at det ikke var mulig å få skikkelig varme i bilen når en kjørte i såkalt hybrid modus der bilen selv bestemmer om det skal benyttes bensin eller elektromotor. Dette gjaldt også langkjøring. Måtte stoppe for å kunne aktivisere bensinvarmer, såkalt webasto for å få varme i bilen. Denne fungerer ikke under kjøring som verkstedet sa at den skulle når jeg klaget på at bilen var kald første gangen. Nå har de byttet varmeapparatet og oppdatert noe software.

Feil på adaptiv cruise control (ACC). Har slitt med at jeg til stadighet og uten noen grunn får opp kollisjonsvarsel i panelet og lydvarsel.Dette har ofte skjedd på langkjøring og uten at det er bil fremfor meg. På en tur mellom Stavanger og Kristiansand kan dette skje mellom 2 - 5 ganger hver vei. Og det er ikke på samme plass eller noe mønster i dette. Jeg holder på å kjøre ut av veien hver gang da jeg støkker til hver gang.Her har de justert radar, oppdatert software osv. Hr og fått feilmeldinger om at ACC ikke er tilgjengelig pga feil flere ganger. Mener bilen har vært inne for feilretting av dette 4 ganger nå.Men det hjelper ikke. De har prøvekjørt bilen over 30 mil og fikk opp ACC feil engang, Bilen var inne 14 dager for 14 dager siden, men fikk opp nye feil denne uken.

Problemer med start. Flere ganger vil ikke bilen starte(La seg kjøre) selv om det er trykket på start knappen og det står grønt Ready i panelet. Må da trykke av og på startknappen flere ganger og eller låse og låse opp bilen med fjernkontrollen. Etter noen ganger eller en pause lar den seg starte. Noen ganger tar det bre et par ganger når problemet er der, andre ganger kan jeg holde på ... (more)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett