0

Audi TFSI 1,8T bensin motor

spurt 2017-02-14 08:09:38 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, dette er et spørsmål fra Erich Kristensen, erich.kristensen@nenett.no. Min Audi er reg. første gang 2008 og er ikke importert, men levert av Audi Norge. Som det fremgår i overskriften da har min bil bensin motor av TFSI typen med kjede for kamaksler. I desember 2016 hadde bilen gått 100000 km da hente det at kamakselkjede ble for slak og dermed flyttede kamakslene posisjon. Resultatet var at noen av ventilene kom i kontakt med stemplene og ble bøyd. Bilen kom på autorisert Audi verksted i Kongsberg og fik påmontert nytt toppstykke med nye ventiler. Dessuten ble kjeder og kjedestrammere og hjul byttet. Generelt skulle bilen kunne kjøre 205-300000km før det hender alvorlige ting med motoren. Alle service er fulgt og bilen har automatgir og er derfor vanskelig at kjøre den hårdt. Har al dokumentasjon fra hele bilens levetid, jeg er eier nr. 2. Har lest på nettet at det har vært problemer med nettopp kjedestrammene på både denne motor og andre mindre motore med samme teknologi. Forhandleren jeg kjøpte bilen av som brukt eksisterer ikke mere, kan derfor ikke søke erstatning hos dette firma. Jeg mener at Audi må være ansvarlig for en fabrikasjonsfeil som senere er rettet, nå også på min bil. Rep. kom på nesten 50 000,- Jeg sender dette for å se om man kan gjøre noe ved saken.

Mvh Erich Kristensen Nordre Skogenvei 2 3679 Notodden erich.kristensen@nenett.no

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-02-15 17:25:28 +0200

Hei. Her er du nok utenfor alle garanti og reklamasjonsmuligheter. Bilen er snart 10 år og du må regne med at den er i reparasjonsalderen - alder er like viktig som utkjørt distanse i så måte. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar