0

Outlander PHEV eller diesel

spurt 2017-02-06 08:59:08 +0100

Hei Benny.

Jeg har nettopp solgt en 2013mod Outlander diesel som jeg var kjempefornøyd med, men har lyst på en ny da jeg synes den har forbedret seg kraftig utsendemessig. Forhandleren reklamerer kraftg for PHEV'en men er skeptisk da jeg var veldig fornøyd med dieselen jeg hadde. Jeg bor på landet og kjører en del henger, kjører ikke så langt i året så forbruk er egentlig ikke så veldig viktig. Fordeler med PHEV'en slik jeg ser det er at den kan kjøres på elektrisk på realistiske 3,5-4mil og den er ca 55.000 billigere i innkjøp. Baksiden er at hybridteknoligien vil utvikle seg voldsomt i framtiden. Snakket med en forhandler som sa de solge ca 76 PHEV'er og 3 diesler i fjor. Mitt største spørsmål er egentlig om man blir kvitt bilen om 4-5 år og hva evt annenhånds verdien ligger på. Sitter man da igjen med en dieselbil som er kraftig avgiftsbelagt eller en PHEV med gammel teknologi? Kanskje er det enklere å bli kvitt en Outlander diesel da de er solgt i mindretall?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-02-06 12:10:28 +0100

At du kjører en del med henger taler i alle fall for diesel.

Når det gjelder annenhåndsverdi er det ikke lett å spå noe som helst for tiden. Politikken er litt vinglete og uforutsigbar. Men du kan godt ha et poeng i at diesel kan være mer lettsolgt for de det er færre av de. På den annen side er hybriden aller mest populær nå og den alle skal ha. Så når det gjelder annenhåndsverdi så holder jeg en liten knapp på den - slik det er akkurat nå.

Når det gjelder praktisk bruk så tror jeg kanskje diesel er det mest riktige for deg akkurat nå.

Uansett hvilken av disse du velger gjør du neppe noen stor feil. Det er gode og praktiske biler som jeg ikke er redd for å anbefale.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2017-02-06 12:37:18 +0100

Takk for svar :-) Et annet poeng er jo at det sies at hybriden kommer med 100km rekkevidde i 2019.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger