0

2017=et spennende "el-år"

spurt 2017-01-27 11:36:04 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg vurderer å kjøpe elbil men pga alle nyhetene som blir lansert iløpet av året er jeg usikker på om timinga er dårlig akkurat nå, når det er såpass mye nytt og bedre i vente, innenfor relativt kort tid. Hvordan vil du vurdere de neste 6-12 måneders prisutvikling på f.eks første generasjon elgolf(200km) etter alle oppgraderinger og nye modeller som er ventende i 2017?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-27 12:23:57 +0200

Det der er alltid et dilemma.

Utviklingen går jo fort, så uansett hva du skal kjøpe, enten det er TV, mobiltelefon, PC eller bil så er det noe enda nyere og enda bedre på gang. Skal man alltid vente til det aller beste kommer – så får man ikke kjøpt noe i det hele tatt.

Når det gjelder akkurat elbil så er mitt lille råd veldig enkelt: Kjøp nå!

Grunnen er enkel. Mye tyder på at deler av intensivere som har gjort elbiler ekstra attraktivt i en periode nå sakte men sikkert delvis vil fases ut.

Det vil si at jo før du kommer i gang, jo mer vil du spare.

Dessuten er noe ventetid på flere av de mest populære også, om du tenker helt ny. Så det går fort noe tid før du er i gang med elbil-livet uansett.

Etter hvert som flere nye modeller med bedre rekkevidde dukker opp så vil naturlig nok prisen på de litt eldre med kortere rekkevidde falle noe. Men flere og flere mennesker vurderer elbil også på bruktmarkedet, så noe prisras snakker vi garantert ikke om. Til det er biltypen altfor populær.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar