0

Vindusheis fungerer ikke

spurt 2017-01-24 19:36:50 +0200

anonym bruker

Anonym

Når jeg skifter sikringa til vindusheisene ryker den med en gang.. Mistenker da kortslutning Hvor skal jeg begynne å lete

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-25 21:09:25 +0200

Sikring som smeller rett ut indikerer normalt sett full fart med en leder rett til jord, eller en defekt vindusheis...dvs full kortslutning i leamikken på et av vinduene. Det kan selvfølgelig også være at leamikken til et av vinduene har satt seg dønn fast, men da vil sikringen holde lenge nok til at du iallefall kjenner et ørlite håp om at den skal holde...sier den "futt" med det samme...sannsynligvis kortslutning.

Du bør uansett ha et elskjema for bilen din, og rett og slett koble ut vindu for vindu. Du sier ikke noe om hvilken generasjon Golf du har, men sannsynligiis går det en felles connector ut til hver dør....om du bryter i dette punktet, har du samtidig full tilgang til målepunkter UT mot døra. Siden du likevel trenger et elskjema, vil en Haynes-bok eller tilsvarende være en god investering, der finner du også tricksene du trenger for å demontere dørplata og vindusheisene. Ikke minst plasseringen av festeklips kan gi visse utfordringer. Feilen kan selvfølgelig også være så enkel som at en av ledningene inn til vindusheien har fått skade i isolasjonen der den går ut til døra...det er det første stedet du sjekker. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar