0

Motorvarmer

spurt 2017-01-24 19:30:05 +0200

anonym bruker

Anonym

Hvor mye koster det å montere motorvarmer?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-26 00:48:10 +0200

Ettermontering koster en del...har hørt tall rundt 25-30.000 for Webasto...ditt lokale Audi-verksted bør kunne gi deg en nøyaktig pris alternativt kunne fortelle deg hvem som kan gjøre en slik jobb. Vile nok sjekka i Sverige da ja :-)

Alternativet er en Defa-varmer...altså elektrisk...som består i en varmekolbe som monteres enten på en slange eller i blokka. Monteringsprisen avhenger av hvor trangt det er...hvor mye jobb det blir av det. Det avhenger også av om du vil ha tidsur og diverse tilleggsfunksjoner, om du vil ha kupevarmer...osv...En enkel innstallasjon med kolbe og kupevarmer koster raskt fra 5.000 og oppover...avhengig av hvor mye jobb det er og ikke minst...timeprisen til verkstedet du velger. Et dieselelektrisk verksted er ofte et godt alternativ. Et NB: Det hender merkedeverkstedene har kampanjer der man tilbyr ettermontering til en hyggelig pris...av Defa-varmere. Ellers er jo dette noe som betaler seg raskt, både i økt komfort og redusert drivstoff-forbruk.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar