0

Diesel tungstart

spurt 2017-01-24 09:38:07 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg har en Subaru Outback 2008 Diesel boxermotor som er tungstartet når det er kald og når den har stått noen dager. Er takknemlig for hint og tips for å leve livet litt lettere.... Vennlig hilsen Gunnar Nilsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-25 23:52:37 +0100

En dieselbil starter normalt sett lett og ledig, også i kulda. Ville sjekka glødepluggene først og fremst, en defekt glødeplugg kan meget vel forårsake problemer som det du beskriver. En annen mulighet er om bilen din mot all formodning skulle ha "gammeldagse" glødeplugger, altså den sorten som bruker 10-20 sekunder for å gløde...da kan nye glødeplugger....hurtig-glødeplugger...være en løsning. Men bare så det er sagt: en så ny bil som dette, har sannsynligvis denne typen glødeplugger som standard.

Et godt sted å sjekke glødeplugger, er ved et dieselelektrisk verksted, der har man også kompetanse til å sjekke f.ex innsprøyting og innsprøytingsdysene. Regner ellers med at du skifter dieselfiltre til fastsatte intervaller, et delvis tett diseselfilter kan også gi startproblemer, men vanligvis ville du også hatt problemer når du kjørte.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar