0

Dumt å kjøpe ny Audi A6 Allroad nå?

spurt 2017-01-23 12:25:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Vurderer å kjøpe en nye Audi A6 Allroad nå. OK priser på utstyr osv. Men om et år eller kanskje to kommer det ny modell. Vil det føre til et ekstra stort verdifall på dagens modell - vurderer å bytte bil igjen etter 2-3 år.

mvh Kjetil

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-23 12:45:07 +0200

Hei du! Audi A6 Allroad er faktisk en av de mest komplette bilene jeg vet om. Den ser bra ut, den går bra, byr på bra med plass, har gode kjøreegenskaper og god framkommelighet - samtidig som den byr på en liten dose status også.

Slik sett er det ikke noe dumt eller dårlig kjøp. De har holdt seg relativt godt i verdi på bruktmarkedet også, men det er klart at såpass dyre biler har en viss avskrivning uansett. Nesten uansett hva men velger, enten det er bil, telefon, eller PC så kommer det noe nytt og enda bedre snart...

Vi er nok ikke så veldig langt unna en ny A6 - og dermed en Allroad en stund senere. Men det kan forsatt gå et par år.

Skal man ha noe som er helt nytt i samme kategori så er jo Volvo V90 Cross Country og Mercedes E-klasse All-Terrain de to hotteste akkurat nå. Så lenge det varer ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar