0

Antirust-behandling

spurt 2017-01-20 14:35:32 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg har bestilt ny bil. Bør jeg ta antirustbehandling/tectylbehandling på den så snart jeg har fått den?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-22 21:20:11 +0100

Et rungende ja...praktisk talt uten unntak. Det er få, om noen, nye biler som har god rustbeskytelse, ofte har man dyppa bånnplata i noe greier, og ettermontert hjuloppheng mv.. Dvs hjuloppheng og andre deler er kun lakkert, det holder ikke engang en halv vinter før du har overflaterrust. Hulromsbekyttelse er også et forsømt område på mange biler, det får du kun ved etterbehandling. Jo før, jo bedre! Antirustverkstedet får lettere gjort en god jobb på en ny bil som aldri er kjørt...da slipper de å gjøre rent under bilen!

Få gjerne forhandler til å ordne dette før levering. Det er to ting som er viktige: velg levernadør ut fra kvalitet på arbeidet, ikke pris! Å velge et velrenommert verksted er alfa og omega. Dernest: originalbehandlingen er av forskjellig "sort"....avhengig av hva som er levert fra fabrikk, skal du bruke det ene eller det andre ved ny understellsbehandling. Det skal forhandler ha kontroll på, og det skal understellsbehandleren vite...så strengt tatt slipper du å tenke på det...

Og skulle forhandler protestere og hevde at originalbehanldingen er god nok og at du mister rustgarantien...for min del ville det vært lett å velge: ha en rustfri bil om ti år...eller en bil med rustkader og en evig krangel om garantireparasjoner? Jeg ville valgt det første - uten tvil! Vi kjørte forøvrig begge våre nye VW direkte til understellsbehandling for et par år siden...fikk også bekreftet fra en bekjent ved karosseriverkstedet hos forhandler at dette var et klokt valg :-) Flere av mine venner har gjort det samme.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2017-01-20 14:35:32 +0100

Sett: 42 ganger

Sist oppdatert: Jan 22 '17

Antall visninger