0

Import av ny Dodge Challenger SRT Hellcat

spurt 2017-01-20 13:32:35 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei,

Har en lov å ta egenimport av ny Dodge Challenger SRT Hellcat fra forhandler i USA til Norge. Eller må bilen ha vert registrert i USA før en kan importere den til Norge? Prøver å finne på nettet,men står lite om nye biler.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-22 21:28:17 +0100

Dersom bilen ikke er typegodkjent i Norge, sliter du litt...spesielt i disse Greenpeace-tider. Tidlgiere kunne man imidlertid få godkjenning for så og så mange biler....undres på om det ikke var 10...pågrunnlag av indicuell godkjenning. Dette innebar visning hos Biltilsynet og fremlegging av dokumentasjon på forhold som Biltilsynet krevde dokumentert...samt denne famøse E-merkingen på alle lykter mv...

I ditt sted ville jeg sjekket med Amcar-miljøet først og fremst...der bør det være mange som har klædd seg på lignende prolbemstillinger tidligere. Du kan også få svar hos Biltilsynet, men sørg i såfall for å få det skriftlig med adekvat henvisning til kjøretøyforskriftene! Til syvende og sist dreier det seg jo om å få bilen inn med minst mulig dikkedarer...som vi alle vet...å registrere bilen i et annet land...Sverige for den sakens skyld...og kjøre bilen noen hundre kilometer...er jo en metode som har vært brukt med hell tidligere. I Sverige er sannsynligvis bilen typegodkjent...da blir alt så meget enklere! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2017-01-25 13:39:06 +0100

Takker for info og god hjelp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar