0

BMW 520 i Auto Lågmil -01

spurt 2017-01-20 00:03:12 +0100

Hei, vi vurdere å anskaffe oss en bil, men er usikker på hvilke bil. Vi har en Volvo V70 2001 140HK bensin som vi er fornøyd med. Jeg er ikke så innsatt i andre merker. Det vi er ute etter er en stasjonsvogn som drar relativt lite, er pålitelig, driftssikker, altså at det er stor sannsynlighet for at holder bra. Den skal også gjort det bra i Euro NCAP scoringen ettersom det skal være en familie bil. Vi er usikre på om vi burde satse på diesel eller bensin ettersom det kan bli flere utgifter med skifte av filter osv. Det behøver absolutt ikke å være BMW, det var bare ett eksemplar jeg kom over. Ettersom vi nå bor i Sverige så får vi litt mer bil for pengene, noe som utvider utvalget litt. Vi er ute etter en bil i prisklassen 20000-30000+

Mvh. Torbjørn Smestu

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-23 12:37:07 +0100

Hei Torbjørn! Det er nok mange som misunner deg de svenske bilprisene...

Er du fornøyd med Volvo kunne jo kanskje en V60 være noe. Jeg tenker at å bo i Sverige å kjøre Volvo må være både kurant og billig? Dessuten så er den jo svært sikker.

Bensin eller diesel spiller liten rolle på servicekostnadene. De er så å si like. Jeg er heller ikke helt sikker på prisforskjellen mellom bensin og diesel i Sverige. Men en dieselbil bruker en del mindre drivstoff, så det ligger en besparelse der.

BMW er heller ikke dumt. En 520d går både bra og billig, og byr på en god dose kjøreglede i tillegg til at den også er sikker.

Lykke til med valg av bil til svensk pris!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger