1,8 TFSI Kam kjede problem1

spurt 2017-01-17 10:55:37 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Dette er om en A4 B8 (Motor ACDHBF1) fra 2008 som har kjørt 100 000 km En dag kunne den ikke start, fik en merkelig lyd fra motoren. Den ble fraktet til Audi verksted og de konstaterte at den skulle ha nytt toppstykke ettersom kam kjeden hadde strukket seg slik at timingen ikke stemte og noen av ventilene hadde vært i kontakt med stemplene. Bilen har fått alle service og riktig olje (Syntetisk longlife) har dokumentasjoner på alle.

Toppstykke, kam kjeder (2stk) samt strammere ble byttet, og de beholdte den gamle topp. Regning ble 51 000,- fikk litt rabat og havnet på 47 000,- Har sett på nettet at Audi har hatt visse problemer med nettopp kam kjede og har foretatt noen såkalte "Silent Recalls". Audi avviser at min bil er omfattet av Recall, selvom det faktisk finns en recall som hetter 15D6 fra Audi.

Historien er ganske lang har derfor den liggende i dokumenter, kan oversende dem til Dere om jeg får en adresse å sende dem til. Må si at jeg har fått god behandling hos Audi ellers, men som du ser er prisen for dette jo relativ høy.

Mvh Erich Kristensen erich.kristensen@nenett.no

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett