0

Tips til ny bil til rundt 500 000?

spurt 2017-01-16 09:23:25 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Vi er på utkikk etter ny bil. Kan du gi meg tips til ny familiebil til maksimalt rundt 500 000 (inkludert "nødvendig" ekstrautstyr)? Jeg er åpen for både stasjonsvogn og SUV. Eneste kravene er at bilen skal kunne ha en barnevogn (type dypvogn) i bagasjerommet i tillegg til et par kofferter, og den være bensinbil. Diesel er fullstendig uaktuelt - også dieselhybrid.

Foreløpig har vi sett litt på BMW 3-serie, Ford Focus stv, Peugeot 3008 SUV og VW Tiguan. Enn så lenge leder 3008 SUV med flere armlengder fordi den gir en veldig premiumfølelse til maksprisen vår (den kommer nesten toppspekket med største bensinmotor til den prisen). Focusen er godt utstyrt, men jeg er litt usikker på designet av låvedøren Ford har som bakluke på alle stasjonsvognene sine (de ser litt asiatiske ut bakfra), Tiguanen føles litt billigere ut til tross for at den er dyr og en BMW til 500 000 er til sammenligning veldig stusselig utstyrt - der må man velge enten strikkmotor med ekstrautstyr eller liten motor uten ekstrautstyr.

Hvilke andre biler er det realistisk å se nærmere på innenfor mitt budsjett? Jeg kjøper for øvrig bil til meg selv, ikke nestemann som skal ha den brukt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-22 23:41:02 +0100

Til denne prisen og nybil ville jeg vel sett på både Golf og Passat Stasjonsvogn...ikke minst hybridversjonen av Passat er jo nesten gratis...og hos Skoda får du en grei Octavia for denne prisen..."med alt"...også 2.0 bensin. Fordelen med VAG er at man vel er markedets beste på logistikk, dvs at du får den bilen du bestiller til det klokkeslettet som er avtalt...nærmest på sekundet...og du kan se frem ti let problemfritt bilhold på alle måter. Godt utbygd forhandlernett, seriøs importør, orden på sysakene...det er viktigere en mye annet.

Om du ikke har mye småkjøring, er også diesel et alternativ, men hva som passer best for ditt kjøremønster vet du best selv. Min subjektive oppfatning er at for en bensinmotor er en 2 liters motor et fornuftig valg, små bensinmotorer sliter hardt i en tung bil. Unntaket er Passat hybrid, der kompenserer elmotoren for det man ellers måtte mangle av anvendbar kraft i bensinmotoren. Jeg ville ellers prioritert automat, nå for tiden er det bla kampanje på DSG hos VW, muligens også hos Skoda. Adaptive lys og adaptiv cruisekontroll gir økt sikkerhet og komfort, i tillegg bør du krysse av for kollisjonsputer i baksetet om det ikke er standard fra dette årets modell. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar