0

2 liter bensin + gass

spurt 2017-01-13 00:29:46 +0200

JAP gravatarbilde

Hei. Ser det ligger en del Caddy`er med bensin+gass til salgs ute på finn. Ser de er en del billigere enn andre (bensin og diesel) og er det noen grunn til det? Kan man bare kjøre på bensin på de bilene eller må man kjøre bensin og gass?

Mvh John Atle Pedersen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-15 11:24:20 +0200

Normalt sett kan en slik bil kjøres på bensin så mye du bare måtte ønske. Årsaken til at prisnivået ligger noe lavere, kan være så enkelt som at Norge er et u-land hva gassdrift angår...kundene er skeptiske og tenker at det innebærer ekstra plunder og problemer med å få kjøpt gass osv... Meg bekjent kreves det også kontroll og godkjenning med jevne mellomrom...men om du kjører en del, er det absolutt et alternativ som er verdt å vurdere! Selv foretrekker jeg diesel, men gass har alltid vært en god nummer to på min mentale prioriteringsliste før bilkjøp! Det fungerer jo aldeles utmerket i andre land, og har gjort det i flere tiår :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar