0

Ang. bytte av pære på frontlykt.

spurt 2017-01-05 17:46:46 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Jeg må bytte lyspære på frontlykta mi da den har gått, og har 2 spm. vedrørende dette: 1. Burde jeg bytte begge to? 2. Hva burde en slik jobb koste? Det er ingen Xenon-lys eller noe slikt. Har vurdert å bytte selv, men tror det må en del demontering til, noe jeg ikke har noe som helst erfaring med.

På forhånd takk!

Mvh. Martin Langbråthen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-15 12:52:32 +0200

Dersom pærene har stått i en stund, skift begge...levetiden er tinærmet lik. Om en pære går, følger den neste på innenfor kort tid. Unntak finnes...har den ene fått et "dunk" kan det forringe levetiden....

Mhp jobben...sjekk prisen på et merkeverksted, snakk mederetter med et tredjepartverksted...det er ofte vesentlig rimeligere. Ikke alltid det er så vanskelig som man tror, det dreier seg mye om å vite hva man skal gjøre i hvilken rekkefølge. Et skrekk-eksempel er første generasjon VW New Beetle: om du gjør ting riktig, er det gjort på en-to-tre. Om du gjør ting i feil rekkefølge og vrir lykteinnsatsen bittelitt feil når du skal trekke den ut, har du plutselig et dagsverk foran deg :-) Citron C1 kan ha ligende takter :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar