0

VW Golf falsk registrering av utslipp

spurt 2016-12-28 06:07:38 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei

Planlegger å kjøpe en Golf 2013 - 2014 om ikke alt for lenge. Hva har skjedd med feilregistreringen av utslipp. Risikerer jeg en "baksmell" med reparasjon av utslippsmåler, høyere bensin forbruk, innkalling av bil til VW for oppgradering eller andre belastninger? Hvor står denne saken?

Mvh

Erik Larrinaga

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-28 19:15:35 +0100

Du nevner ordet "bensin"....meg bekjent er det påståtte problemet knyttet til TDI...og da kun bilene som har euro5 motorer. Om du vil ha TDI, mener jeg Golf7 ble levert med euro5 den første tiden...men at euro6 versjonen kom rimelig kjapt...det skal fremgå av bilens dokumenter...

Om det i det hele tatt et er problem med euro5 TDI, er høyst diskutabelt, uansett er modifikasjonen såre enkel, og den medfører verken høyere forbruk eller nevneverdig endring i utslipp. Når du har sett deg ut en bil, er det uansett såre enkelt å ringe Møller Teknisk, med bilens chassinummer for hånden, og spørre om din bil på noen måte er berørt av en slik oppgradering...og om den er utført.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar