0

Bør eg skaffe meg en Daihatsu Terios. ??

spurt 2016-12-25 02:54:02 +0200

Hei

Eg er en kar som er godt under gjennomsnittet intresert i bil. Kan det det viktigaste . ( som eg sjølv meinar er viktigaste ) skifte dekk , kan å peile olje , fylle drivstoff (hehe som alle andre ) Men her stopper mine kunnskaper. Var berre flaxs når eg får eit par år sidan kjøpte min første bil. En steikje bra bil om eg må få sei det sjølv... en Hyundai i30 2008 model. og at den var så bra som den er... :) MEN her er det. Eg trenger en automat, eg trenger en 4hjulstrekkar og ikkje minst eg trenger at eg kan sette meg inn i den, og ikkje ned i den ( om du forstår kva eg meinar). Etter det eg har lest så er dei ute av markedet ? korleis er det då med deler osv ? Er det fortsatt kurant ? Las en plass at Terios har Toyota Motor og drivverk.. Betyr dette at man kan då bruke toyota deler også ?

Eg ser på en Terios 06 model som har gått underkant av 60tusen mens min hyundai 08 modell gått over 101 tusen. kva slags kjente feil og mangler bør eg være på utkikk etter, osv kva bør eg sjekke på bilen ?

Mvh Steinar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-26 12:34:45 +0200

Hei Steinar!

Terios er veldig gode biler og jeg kjenner ikke til spesielle svakheter ved de, annet enn vanlige slitedeler som dekk, bremser, forstilling etc.

Som alltid er gode servicehistorikk viktig.

Det er nok ikke til å komme i ra et en del deler kan bli litt vanskelige å få ta i etter hvert. Vanlige servicedeler skal ikke være noe problem.

Leter du opp en fin bil i god teknisk stand, så er jeg ikke redd for å anbefale kjøp her. Slik du beskriver så skal den dekke dine behov på en god måte.

Lykke til med bilhandel!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar