0

Skoda Octavia RS230 som sedan i Norge

spurt 2016-12-21 12:25:36 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Lurte på om hvorfor ikke Octavia RS230(2017 Og andre)Sedan kommer til Norge

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-22 13:52:50 +0100

Fordi Norge er et bittelite land og derved et knøttlite marked med få solgte biler. Å begrense modellutvalget gjør det enklere for importørene, både mhp logistikk og markedsføring. Sagt på godt norsk: man tjener mer penger. Men om du ønsker deg en spesiell sedan, er det jo så enkelt som å importere den sjæl..nesten-nye biler er jo kurrant i så måte....selv om du bruker et firma til å gjøre jobben er prisen grei. Det du mister, er den norske garantien, du vil også kunne oppleve at fabrikkgarantien er bop-bop, og at enkelte merkeverksteder ser en annen vei når du kommer til dem med bilen din. Men når det er sagt: Skoda er greie biler, det finnes heldigvis uavhengige verksteder, og deler er neppe et problem.

Forøvrig er som du vet, Norge definert som et land der stasjonsvogna er nærmest hellig. Jeg er blant dem som synes sedan er en god ting, men dessverre. bilbransjen er ikke helt enig med deg og meg :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar