0

LEXUS is300h

spurt 2016-12-19 16:03:02 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. spørsmål 1. Jeg har en is 300 h 2014 mod. Jeg kjøpte den i juni 2014 og nå når jeg skulle selge den så var det en som sa at den er 2013 mod. Og det kan nok stemme siden den var en utstillings mod. men jeg betalte full pris som en 2014 mod ville kostet. Burde ikke lexus ha opplyst meg om det og eventuelt gitt meg noe avslag på prisen. For jeg mener at en 2013 mod blir ikke 2014 mod selv om den registreres i 2014.

spørsmål 2. Bilen fikk påvist feil på katalysator og må byttes dette skulle gjøres på garantien. dette skulle ta 3 til 4 timer men etter tre dager på verksted så var den fortsatt ikke ferdig for de fikk ikke løs katalysatoren og da måtte de demontere masse for å løse eksos potten. Nå en måned senere bilen står fortsatt på Verkstedet for de har ødelagt noen deler som må bestilles og det er jo greit nok. Men nå viser det seg at det ikke er garanti arbeid allikevel p.g.a. en feil fylling begynnelsen av juni 2016 da min kone fylte diesel på bilen. den gangen tok jeg bilen ned til lexus som var 3 km unna kjørte den ditt på strøm siden det er en hybrid bil. Nå sier lexus at det kan vare at katalysatoren er gåen p.g.a. det. Men jeg mener at katalysatoren gikk i sommer 2016 da bilen hadde gått 45000 km da husker jeg at jeg kjørte rundt med bilen og det luktet kloakk hele kvelden. Neste dag var jeg innom lexus verksted og de nullstilte bilen og sa alle verdier var normale så ingen feil på bilen. Men nå siden varsel lampen lyste så sjekket de litt nærmere og sa det er katalysatoren men denne gangen luktet det ikke noe fra bilen. Bilen har hatt skrangle lyd hver gang den har startet for å lade batteriene. hørtes ut som eksos potta traff karosseriet. Ps. bilen har gått som drosje. Nå spør jeg deg hva skal jeg gjøre og hvordan skal jeg gå fram.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-21 12:53:08 +0100

Heisann! Lexus pleier å være svært ryddige å forholde seg til og har jo som du sikkert vet de mest fornøyde kundene gang på gang.

1. Årsmodellen skal være enkel å finne ut av. Det tiende tegnet i chassisnummret angir årsmodellen. Er det en "D" ber det 2013 er det "E" så er det 2014. Lexsus burde helt klart opplyst deg om dette ved kjøp.

2. Denne er litt lei. Det er vanskelig å forutsi evt. senskader ved feilfylling av drivstoff. Det kan absolutt ha noe å si - men på den annen side - det behøver heller ikke ha noe som helst å si. Så her blir det en litt slik håpløs påstand mot påstand situasjon. Ingen kan bevise noe.

Men jeg synes vel forhandleren di burde være litt mer ydmyk her, ikke minst med tanke på at jobben som skulle ta 3-4 timer har tatt over en måned. Uten at det heller er noen skyld.

Jeg synes du burde ta en skikkelig prat med de. Forklar pent og rolig at du ikke er fornøyd og be dem komme opp med forslag til en løsning.

Fører ikke dette fram, så send ett brev til importøren i Drammen og forklar det samme der. Det blir mitt tips her.

Så håper jeg at det løser seg til beste for alle parter.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-12-23 11:36:54 +0100

Hei Benny. Glemte å si til deg at dette er en drosje skjørt bil. den var gått 45000 km i 2015 og ikke 2016. Nå er bilen gått 119000 km. Og som du vet så går drosjer mye på tomgang og da er sjansen for at katalysator ryker ganske høy. dette var min første drosje som bensin hybrid, har alltid hatt diesel biler før. Byttet noen diesel partikkel filterer gjennom tiden og alle på garanti. Diesel partikkel er lettere å brenne ute enn katalysator eller er det omvendt. Beste servicen jeg har hatt det var hos opel Rud. da bilen røk rundt 19 des. og de fikset den til sent på 23. des. Etter det ble opel også vanskelig å ha med å gjøre for de beste gutta slutta der. Det går ofte på det enkelte verksted og ikke hele lexus eller opel eller mercedes for å si den slik.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger