0

Verkstedtabbe

spurt 2016-12-10 17:14:25 +0100

bto gravatarbilde

Hei Skulle hjelpe en arbeidskollega med og skifte reg .reim Da etter jeg har tatt den av viste det seg at vi måtte ha en spesialskrue for å låse veiva på rett plass. Kontakta Renault forhandler å taua bilen bort slik at de kunne time den nye reima for oss Da vi skulle hente bilen igjen sa de at de ikke hadde starta bilen fordi ventilene hadde hvert nedi stempla De påstod at det var noe vi hadde gjort ,som ikke kan stemme fordi vi har ikke tørnet på motoren Vi måtte da frakte Bilen hjem igjen for å sjekke hva som hadde skjedd Tok av toppen for å sjekke ventilene og oppdaget at de hadde satt reima 180 grader feil slik alle ex.ventilene hadde så vidt hvert nedi stempla,men sjekket de og fant ut at de ikke hadde tart skade. Har tatt bilde av motorens posisjon etter toppen er tatt av. Verkstedet vil ikke innrømme at di har gjort noe feil heller ikke ha ett møte med oss .Er veldig arogante og lite imøtekomme Er selv bilmekaniker som jeg har hvert I ca.40 år så vil påstå at jeg har erfaring nok Hva synes du vi Bør gjøre Unggutten som eier bilen er ganske fortvilet over at ett merkeverksted som kan gjøre en sånn tabbe og ikke ta på seg skylden

Hilsen Bjarne Toreskaas 3830 Ulefoss

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-14 13:01:52 +0100

Hallo Bjarne.

Trist og leit dette. Det er også vanskelig å gi noe godt svar på dette.

Det er litt sånn en typisk påstand mot påstand sak. Dere skylder på verkstedet - og verkstedet på dere. Uten noen dokumentasjon eller andre beviser så er vel egentlig saken ganske fastlåst.

Om du mener du har bevis dokumentasjon så kan du forsøke å ta dette opp med teknisk avdeling hos den norske importøren. Hør hva de har å si. De får uansett vite at de her en "udugelig" forhandler der ute... Det vil nok ligge litt tyngde bak om importøren ringer forhandleren og ber de orden opp - om det går den veien.

Evt kan du hær med KNA-jurisetn her på siden, hva han mener. Men om det er slik at ikke noe har tatt skade - så er det vel bare å sette det hele sammen igjen og å gi gass ... Slett ikke noe dårlig alternativ det heller ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger