0

SuperB TSI

spurt 2016-12-06 09:37:50 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei.

Jeg lurer veldig på Skoda Kodiaq, eller Superb. Ønske er vel mest på Kodiaq med 2,0 Bensin. Bør man velge Diesel pga størrelse på bilen? Jeg kjører for det meste i byen.

MVH Øyvind Gjøvåg

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-08 18:48:52 +0100

updated 2016-12-08 18:51:23 +0100

Diesel er kongen på haugen ved langkjøring, i byen bruker du rett nok mer drivstoff med bensin, men diesel partikkelfilter er ingen god ting med mye småkjøring. Prøvekjør begge motorer, du finner helt sikkert tilsvarende motorer i andre biler i Skoda-sjappa eller hos Volkswagen-forhandleren, og velg den du føler passer best for din kjørestil...og den kjøringen du har i løpet av et år. Om byen" du nevner er Oslo eller Bergen, er det jo i tillegg bompengespøkelset og forbudspreiket å ta hensyn til.

Du bør også tenke nøye gjennom om du vil gå for Superb eller Kodiaq, Superb er en svært god bil, mens Kodiaq vel er mer for de som begynner å få problemer med å sette seg "ned" i en personbil med normal bakkeklaring :-) Sist, men ikke minst: både 4WD og automatgir er en god ting, likeledes adaptiv cruisekontroll og lysassistent...unn deg dette!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger