0

Lyspære valg

spurt 2016-12-02 12:24:24 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Har en BMW e46, som jeg skulle ha byttet pære på fjern og nærlys. Har du noe tips til hvilken type man bør velge? Halogen, LED eller Xenon?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-05 13:36:53 +0100

Det enkleste kan være å bruke halogenpærer av den sorten som gir mer lys....har selv gode erfaringer med en serie fra Phillips (som jeg selvfølgelig har glemt hva heter) som ga hvitere lys. Du kan stort sett også slippe ustraffet fra å bruke pærer med noe mer effekt. Vær imiderltid nøye med lysjusteringen!

Hva LED angår, kan det være at du må ha en form for formotstand. Mange biler har som kjent overvåking av om lyspærene har gått eller ikke, avhengig av om din BMW er "smart" nok til å se forskjellen på motstanden i pærene...kan det være at du må ha en sånn duppeditt. noen stor greie er det ikke.

Hva som ellers er lovlig eller ei, er også viktig, det er ikke gøy å bli vinka inn hver gang det er kontroll. Ekstralys.no har en aktiv chat der du kan spørre hva man kan anbefale din bil...jeg ville lagt stor vekt på å velge en lovlig løsning...du får mer enn godt nok lys ved alternativene over og en tilnærmet lovlig løsning.

Hva Xenon angår, er det straks mer komplisert, litt mer leamikk, og krav til automatisk høyderegulering kan gi sine utfordringer i forhold til øvrigheta. Xenon som ikke er forskriftsmessig montert, lyser bokstavelig opp som et juletre, og er den reneste magneten ved Biltilsynets utekontroller. Men det koster lite å sjekke hva som må til for akkurat din bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar