0

Lurt av bilselger

spurt 2016-11-29 17:25:12 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg kjøpte en bruktbil av en bruktbilforhandler. Jeg fikk beskjed om at det var feil på sensoren til lysene og på sensoren til parkeringsensorene foran og bak. Dette skulle de fikse før jeg skulle hente bilen. Dette ble ikke gjort så vi avtalte at de skulle hente bilen og fikse dette noen dager senere. Nå har det gått over 3 uker å har snakket med dem flere ganger men ingenting blir gjort. Jeg kjøpte med 1 år bruktbil garanti til bilen i tilfelle d skulle være noe mer. Har funnet flere ting og sakt i fra til de og har fått beskjed at dette skulle de ordne. Men dette har heller ikke blitt gjort. Har nå sendt mailer om at jeg ønsker og heve kjøpet siden at de ikke følger opp det de skal. Men jeg får aldri svar og nå tar de heller ikke telefonen. Hva skal jeg gjøre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-29 18:11:16 +0100

Tja....Spørre deg til råds hos Forbrukerrådet, NAF eller tegne støttemedmemskap i Hells Angels og få med deg et par kjekke gutter neste gang du er innom forhandleren kan være mulige løsninger. Her fremstår det jo som om vedkommende mener å være ferdig med deg så snart du er ute av døra. Skal du gå videre med saken, må du uansett sørge for å kunne dokuemtnere at forhandler har fått opplyst de aktuelle manglene, og at du har gjort det du kan for at vedkommende skal få anledning til å rette opp manglene. Send mail, send rekommandert brev...som antagelig heller ikke blir hentet...en forhandler som ikke verken svarer på mail eller tar telefonen? Det er et veldig dårlig tegn. Jeg ville prøvd pkt 1 hhv 2 over...husk at du også kan være medlem av NAF (eller KNA) uten veihjelp. Da koster det ikke stort pr år...anbefales!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2016-11-29 17:25:12 +0100

Sett: 139 ganger

Sist oppdatert: Nov 29 '16

Antall visninger