0

Oljelampe blinker

spurt 2016-11-29 13:14:24 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Har en polo 2000 odell. Når jeg starter opp bilen blinker en gul oljelampe 4-6 ganger. Dette indikerer vell for lite olje på bilen, men dette er ikke tilfellet når jeg peiler olja. Dette har pågått en liten stund, så har sjekket olja regelmessig og den har ikke vært i nærheten av minimumsgrense. Hva kan dette komme av?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-29 16:14:25 +0100

Jeg ville tenkt i retning av sensorfeil eller lavt oljetrykk. I sistnevnte tilfelle vil mange male fanden på veggen og tenke "oljepumpe"eller tette oljekanaler, men jeg har opplevd noe lignende på min kjære Lada for mange år siden: jeg kjøpte "feil" oljefilter, dvs et filter som hadde mindre diameter enn det orignale. Derved rant all olja tilbake i sumpa når bilen sto en stund. På kald motor vil normalt oljetrykket være relativt høyt, og Lada hadde både oljelampe og oljetrykkmåler. Når jeg så at oljetrykkmåleren lå helt i bånn samtidig med at oljelampa blinka, var det lett å legge sammen en og en og se at det som skjedde, var at det tok en stund for oljepumpa å både fylle opp filteret, og få nok trøkk oppover i blokka, der sensoren befinner seg. Det var så enkelt som å bytte ut oljefilteret med et som hadde "rett" utforming.

Om det er dette som er problemet med din Polo, er slett ikke sikkert, men jeg ville tatt et ord med en sebiormekaniker med lang erfaring fra tilsvarende motorer.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar