0

Skoda Kodiaq

spurt 2016-11-28 11:41:43 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Familien har kommet frem til at den nye Skoda Kodiaq TDI 190 hk er best egnet til våre behov (selv om vi ikke får prøvekjørt den på en stund). Leser på nett at den kommer som ladbar hybrid i 2019. http://www.autoexpress.co.uk/skoda/ko...

Det skjer veldig mye i bilindustrien om dagen og elektrifiseringen skyter fart. Det gjør det vanskelig å være bilkunde i 2016, vil den raske utviklingen gjøre at fremtidig verditap blir enda større enn i dag? Med tanke på fremtidig verditap, hva ville du anbefalt av leasing eller kjøp?

Mvh

Jarle

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-28 12:03:49 +0100

Hei Jarle.

Nei, det er ikke lett å være bilkunde i 2016. Det er en brytning og et skifte på gang. Jeg kan forsikre at Skoda Kodiaq er en suveren bil! Jeg var på lanseringen forrige uke.

Det er riktig at Skoda kommer som ladbar hybrid i 2019. Men ikke med Kodiaq. Det er Superb, som kommer først. Jeg har laget en egen sak som kommer her på Broom om dette - og mer til ...

Det ble på lanseringen sagt, av fabrikkens egne folk, at Kodiaq ikke kommer som hybrid i overskuelig framtid. Hva nå det måtte bety.

Men tilbake til spørsmålet ditt; slik som situasjonen er nå, med usikkerhet rundt framtidige bruktbilpriser, så er ikke leasing dumt. Det gir er forutsigbarhet på økonomien i bilholdet.

Lykke til med ny bil etter hvert. Jeg lover at du blir fornøyd!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger