Kan man heve bilkjøp på garanti?

spurt 2016-11-19 11:23:35 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei :)

Kjøpte meg en 318i 2007 for et par måneder siden til forhandler, 3mnd garanti på motor/gir. Allerede etter 1mnd merket jeg at bilen bruker mye olje. Har vært i kontakt med selger som mener at topp må hones og at stempelringer tror jeg det var må skiftes. Imidlertid tar dette tid pga at topp må sendes til et annet verksted enn han bruker. Er også travelt for tiden, han mener det mest hensiktmessige er at dette blir gjort på nyåret da det blir roligere. Må påregne å være uten bil i 3 uker mens motor blir reparert. Får også opplyst at disse bensinmotorene(129hk) er kjent for å bruke endel olje, ikke sikkert at en reperasjon vil få bukt med problemet.

I tillegg har jeg fått tilbud om kompensasjon pga høyt oljeforbruk. Nå er det slik at jeg ikke ønsker å kjøre rundt i en bil som bruker mye olje. Ikke er det noe morsomt å selge videre heller.

Det beste hadde vært om jeg får hevet kjøpe pga motorproblemer synes jeg. Kjøpte bilen pga at jeg fikk med bruktbilgaranti, imidlertid viser det seg at det kan bli en utfordring å få brukt garanti. 3 uker uten bil er ikke noe som frister akkurat da jeg er avhengig av bil for å komme meg på jobb.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett