0

Avensis 2,2 D-cat

spurt 2016-11-18 09:54:53 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

er på utkikk etter en bruktbil.

Kom over en Avensis 2,2 D-Cat 177hk sedan

denne virket veldig spennende, mye utstyr som lyst delskinn, navi etc.. og ser veldig fin ut på bildene..

Vet du noe om de bilene?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-19 21:15:28 +0200

For en tid tilbake var det problemer med motorene, og det synes som om Toyota bytter pratikkelfilter rutinemessig ved fastsatte intervaller etter føre-var prinsippet. Motorproblemene skal ha blitt ivaretatt på en god måte som garantisaker, rett nok i det stille, ellers er det greie biler som gjør det de skal. Du nevner ikke noe om alder og kjørelengde...sjekk historikk....spesielt med henblikk på bytte av dyre deler....sjekk at service er gjennomført til intervallene.

Verifiser at speedometerstand overenstemmer med historikken. Å velge sedan er fornuftig fra en kjøpers ståsted, den faller noe mer i pris enn en stasjonsvogn, når du kjøper bilen får du mer for pengene. Selv synes jeg en sedan ofte er mer elegant enn en stasjonsvogn, og bagasjeplassen er vel så stor....selv om du ikke kan ha bikkja bak. Men..ikke minst: ta en grundig prøvekjøring. Du skal trives med bilen en stund. Mange opplever Toyota som kjedelige biler, men se forbi overflaten, kjenn på hvordan du selv opplever bilen på veien. Det du bør være ekstra oppmerksom på, er ellers setene: japanske seter tenderer til å være tilpasset mennesker som er noen nummer mindre enn oss nordboere. Dette varierer...men vurder dette punktet nøye. Min subjektive opplevelse av Toyotas kundestøtte og forhandlernett er forøvrig gjennomgående god, det er ikke uten grunn av VAG og Toyota har desidert høyest markedsandel. For deg som bruktbilkjøper gir det trygghet den dagen du trenger service og deler.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar