0

Kombi eller stasjonsvogn?

spurt 2016-11-10 21:25:15 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg er på jakt etter en ny bil, og da tenker jeg Ford focus, 2011-2012 modell med 1,6 liter og 116 hk eller noe i den duren, og lurer veldig på om jeg skal ha kombi eller stasjonsvogn, hva er best? Kan du si noe om ulemper med begge og fordeler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-11 13:34:22 +0200

En ting du bør krøsse av for i må-ha lista med det samme, er automatgir. Små motorer og manuell kasse kan føre til en noe stressende hverdag, spesielt ved bykjøring, men også langs landeveien. Mhp kombi eller stasjonsvogn er jo begge pene å se til, det avgjørende er hvor mye plass du egentlig trenger. Om du er alene og ungkar og sprellemann, vil du ha mer enn nok plass med en kombi. Har du famile og hund, er stasjonsvogn den klare vinneren. En ting skal man likevel ha i bakhodet. bruktprisen for en stasjonsvogn er gjennomgående noe høyere...selv om det ikke er en absolutt sannhet. VG har forøvrig en utmerket artikkel om nettopp ditt dilemma: http://www.vg.no/forbruker/bil-baat-o...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar