0

Bruktbil av typen SUV

spurt 2016-11-07 20:04:08 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

Jeg skal ha meg ny bil, og kriteriene er som følger: isofix, hengerfeste, automat, helst 4X4. Ønsker å bruke maksimalt 200K da dette blir en bil nr, 2, men jeg må likevel ha isofix da jeg vil ha med meg ungene. Kona vil helst ha en til rundt 50 000, men jeg sier det er bedre å legge litt mer i bilen for å unngå de høyeste km og mulige utgiftene med den. Jeg har sett på finn med disse kriteriene, og da kommer det uendelige spm, hva ville du gått for? km vs alder etc. Jeg har sett meg ut noen fine LR Disco, men leser at de gjerne kommer med en del problemer oppi åra og km. Ellers ser jeg det ligger mange fine CRV-er etc. Syns det er svært vanskelig å bestemme meg, så kunne gjerne trengt noen tips! RAV4 er uaktuell da jeg rett og slett ikke liker denne, ellers er jeg åpen for det aller meste :-)

Hilsen Daniel

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-11 16:58:01 +0100

LR Disco eller tilsvarende biler...altså biler som var dyre som nye, med mye komplisert leamikk og dyre deler, kan innebære personlig ruin og kald skulder i heimen. Anbefales definitivt ikke. I ditt sted ville ejg sett på en mer folkelig bil, fortrinnsvis en stasjonsvogn fremfor "SUV". Store stasjonsvogner er gjennomgående lettere enn SUV, det gir vesentlig lavere drivstoffkostnader, langt lavere vedlikeholdskostnader. Både Ford Mondeo og VW Passat er gode alternativer, Skoda Superb likeså. Alle er "greie" biler, med lett tilgang til rimelige deler. Det får du IKKE med Honda CRV, og spesielt bensinvariantene av CRV er mildt sagt tørste. En annen ting er at Honda ikke er på høyde med de førstnevne verken når det gjelder kjøreegenskaper, opplevd komfort eller vinteregenskaper. Jeg er svært fornøyd med VAG og diesel, nettopp fordi totaløkonomien er svært god. Passat er det jo så mange av at prisen er preget av det, du får VELDIG mye Passat for en rimelig penge...også med 4WD.

Audi A6 er en outsider, spennende og gode biler, men multilink forstilling og dårlige motorer, spesielt på de første V-6'erne, kan gi grå hår i hue om du ikke er glad i å skru sjæl. Luftfjøring er også nei-nei. En vanlig, god A-6 Quattro fra 2005 og oppover derimot...er et godt utgangspunkt. Vær imildertid klar over at 1,9 TDI er noe i minste laget for en så tung bil...og OLJESKIFT til intervallene er kritisk! Min subjektive oppfatning er at Passat er et mer fornuftig valg for et vanlig familiebudsjett.

Et NB: vær ops på rust...om du får deg en grei bil...kjør den rett på understellsbehandling.

Mhp RAV4 er det en møkkabil, verken firehjulstrekk eller ESP er i nærheten av å være brukbar. I tillegg er den designet for å kjøres av dverger, du sitter ikke godt og trygt i en RAV om du er i "normalstørrelse".

Mitsibushi Outlander er forsåvidt en grei bil, som kan fås til latterlig lave priser, spesielt bensinversjonene, men det er jo en grunn til det siste da...de er tørste. Deleprisene kan også få håret til å reise seg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger