Selge FM 65 mod

spurt 2016-11-03 07:00:23 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Vi er tre søsken som har arvet en Ford Mustang Cabriole etter vår far. 1965 mod.Den tenker vi å selge. Men hva/ hvordan er det lurest å gjøre det? Bilen er i topp stand, den har nylig skiftet en haug med pakninger ( jeg har ikke veldig peil på bil), vet at girkassa måtte ut. Bilen kjøpte vår far for 2 år siden, og han gav 238000 for den. Bilen er rød, med hvit kalesje og rød innredning.

To av oss tenker at det er lurt å la en forhandler ta seg av salget, men vi er usikre på hvilken type forhandler vi skal velge. Finnes det noen som er gode på salg av disse bilene? Trenger noen virkelig gode råd.

En tenker at en annonse på Finn er en god løsning, men da må jo vi stå for det meste, og vi har egentlig ikke peiling!

Det er viktig for oss at bilen blir tatt vare på og vi må på en eller annen måte finne den riktige kjøperen. Dette har vært drømmebilen til vår far, han eide en slik bil når han bodde i USA på 60 tallet, men måtte selge da han flyttet hjem til Norge. Siden den dagen har han drømt om å eien en slik bil igjen. Drømmen realiserte han som en trøst etter at vår mor døde. En fin historie for oss barn, men nå må noen andre overta drømmen!

Vi bor på Sørlandet

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett