0

Billig og stabil bruksbil

spurt 2016-11-01 20:07:02 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, er lærling og har ikke den beste økonomien, men trenger snart ny bil og har et budsjett på rundt 50 000. Eneste kravet er at det bør være en stasjonsvogn eller en bil som har greit med bagasje plass. Og en som er mest mulig driftsikker, men det kan vi vel aldri hvite helt sikkert.

Sikkert et veldig åpent spørsmål, men har du noen forslag om noen greie biler? Som eg slipper de dyreste servicen på? Ellers noen generelle tips til hva eg bør tenke/se på når eg kjøper brukt.

Med vennlig hilsen Arne.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-02 11:30:57 +0200

Skoda Octavia og VW Jetta / Bora er greie biler som mye god bil for pengene...også i denne prisklassen. En pensjonist-kjørt, en eiers bil er ikke umulig å finne. Kollegaen min solgte forøvrig sin Octavia, en 2002 kun kjørt rundt 250.000, for 20.000 kroner. Svært godt vedlikeholdt...nye sommer/vinterdekk...han som kjøpte bilen, kunne le hele veien til banken...han betalte kun for dekk og felger :-) Jetttta / Bora finnes kun som sedan, med veldig stort bagasjerom...Octavia får du også som stasjonsvogn.

Når det er sagt, nye kan gå i støkker på en bil. Men den som bruker tid til å finne den "rette" bilen, ta gjerne med en mekanikerkyndig venn, sjekk hva som faktisk er gjort med bilen underveis osv, prøvekjør...blir sjelden skuffet. Finner du en bil som hlder 2-3 EU-kontroller. er det vel anvendt tid. En pekefinger: ta likevel vare på bilen når den blir din...oljeskift, sjekke bremser fra tid til annen, reg.reim osv...ingen heksekunst å passe litt på....der betaler seg på både kort og lengre sikt. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar