0

Salgs verdi på 2008 ford mondeo

spurt 2016-10-31 13:21:16 +0200

anonym bruker

Anonym

Hallå Benny!

Jeg lurer på salgs verdien på bilen te bestefar som han nå skal selge. Som er en 08 modell Ford Mondeo 2l Benisn, Manull, Sedan. Bilen er sølvgrå av farge. Som kun er gått litt over 10 000km! Dette er en strøken gammalmans kjørt bil som er blitt tektylbehandlet og stått parkert i garasje i alle år, og kun håndvaska og håndpolert. Han ble tilbydt 80 000kr av en bruktbilsleger ifra Tønsberg for et par dager siden. Noe Bestefar mente var litt lite. Jeg har ikke utstyrslista på bilen akuratt nå, men den skaffer jeg iløpet av dagen.

mvh Pål.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-02 11:49:04 +0200

En bruktbilhandler skal tjene penger...ellers nevner du ordet "sedan". Dessverre er det mange som ikke har skjønt at en sedan både ser penere ut, og har minst like god bagasjeplass som en stasjonsvogn. Merker meg også at prisnivået på Mondeo på finn.no gjenspeiler at Mondeo åpenbart ikke står spesielt høyt i kurs. Dette kan jo ha flere årsaker, for din bestefar er det en dårlig ting. Jeg er vel ikke så mye yngre, i hans sted ville jeg først og fremst sjekka om noen i familien var interessert. Jeg er så kynisk at jeg heller ville gitt bort bilen til noen i familien, før jeg lot den gå for en relativt lav pris til "noen" der ute.

Når det er sagt, dette er jo nærmest for ny bil å regne. Gitt at man finner noen som vet å verdsette dette, er det ikke umulig å oppnå en bedre pris. Problemene her er altså sedan, .en relativt stor bil med bensinmotor og manuell kasse. Dette bør nedtones i en eventuell annonse, gpde bilder er viktig, ha fokus på det positive, det du nevner om kilometerstand mv ville jo fått meg til å løpe og kjøpe om jeg hadde vært på utkikk etter en klassisk Ford! Husk at 99.000 ex reg høres mye bedre ut enn 100.000. Som du ser om du sjekker på finn.no...du kan prøve deg på 119.000 også....men da skal du være flink til å prate opp prisen på bilen når "din" kunde kommer på døra :-)

Kort oppsummert: skal dere oppnå en bedre pris, må dere nok belage dere på å selge den selv og ta tiden til hjelp, eventuelt finne en god venn som gjør det for gammelt vennskaps skyld. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar