0

Hybrid biler

spurt 2016-10-30 19:11:46 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Vi har familie på 5. Har hatt Touran i flere år. Skal kjøpe ny bil. Tenker på SUV / stasjonsvogn hybrid. Alle produsentene bombarderer med sine bilene. Er ikke villig å betale mer enn 400 hundre tusen kr for en ny / brukt hybrid bil. Hva anbefaler du i forhold til både pris og ikke minst kvalitet. Fordi beste bilen er denne som er sjelden på verksted. Hilsen Rusmir.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-02 10:44:48 +0200

Du skal ikke se bort fra at forrige generasjon av Tiguan og Passat ramler litt i pris nå. Moteordet "miljø" kan også påvirke prisen på TDI-versjonene, men har du et kjøremønster der diesel har vært tingen tidlgiere, er det ingen ting som tilsier at dette er annerledes i dag. Skal du ha nytt, er Passat hybrid også mye bil for pengene, nye Passat er en svært god bil, ta med familien på prøvekjøring hos din nærmeste VAG-forhandler :-) For min del har jeg kjørt VW D/TDI i mer enn 25 år og veldig, veldig mange kilometer, har for vane å selge bilene mine etter rundt en halv mille kilometer, derved kan du vel si at jeg har samme tanker som deg om dette med verksted. Har ingen grunn til å tro at VW har blitt dårligere de siste åra..kjører nå nesten-ny VW :-) Et alternativ er jo Skoda, men vær klar over at Skoda, spesielt siste generasjon av Octavia / Superb, har rykket opp både en og to hakk på pris-stigen....dette er virkelig bra biler. Men om du skal være fornøyd med en bil: prøvekjøring, prøvekjøring og atter prøvekjøring. Sett av tid til en runde hos forhandlerne, ikke vær blyg, i dag er du popuær som kunde hos bilforhanderne. Tid anvendt før kjøpet er vel anvendt, da får du en bil du er fornøyd med i mange år fremover.

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

Hvis du / dere leser i oversikten har jeg spurt om hybrid bil. Ikke vanlig diesel / bensin bil. Ønsker å kjøpe hybrid bil , men aner ikke hvilken.

Rule gravatarbildeRule ( 2016-11-05 12:14:36 +0200 )rediger

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar